大豐收!HS2超過10個藤校加史丹福

注意!這個是部分的榜單,截至2020年12月13日 HS2 收到的提早錄取結果!

哈佛大學 2

哥倫比亞大學 1

耶魯大學 1

史丹福大學 2

西北大學 3

約翰霍普金斯 4

布朗大學 1

康乃爾大學 4

愛默里大學 1

史瓦斯摩學院 1

紐約大學 11

目前為止,排名前30名頂尖名校提早錄取已29人,其中多名學生獲得全額奬學金!

恭喜這些學生及他們的家長,今年的提早錄取第一梯次將在12月15號全部放榜完成,HS2更多錄取名單將會陸續公布!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: